بیل گیتس: دو دهه آینده از پرآشوب‌ترین دوره‌های تاریخ بشر خواهد بود / دو دهه پرتلاطم پیش از تحقق وعده‌های هوش مصنوعی آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش امسال برگزار می‌شود؟ مدارس خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شدند ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۶ از یکشنبه ۳ آبان + شرایط و جزئیات ثبت نام داوطلبان کلاس‌های دانشگاه فرهنگیان مشهد از ۴ تا ۱۸ آبان مجازی شد دستورالعمل ویژه تداوم آموزش در شرایط بحرانی از زبان وزیر آموزش و پرورش علیرضا عرب شهردار رباط‌کریم شد آخرین وضعیت شیوع وبا در کشور | ۱۰ هزار کیت تشخیص وبا به ایران رسید کاربران ایرانی گوگل برای جلوگیری از مشکل ورود، گزینه «تأیید شماره تلفن» را غیرفعال کنند هشدار هواشناسی برای تهران و البرز / رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه است جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود!

کاهش ۵۰ درصدی درآمد تبلیغاتی توییتر و اعتراف ایلان ماسک به مشکلات اقتصادی

کاهش ۵۰ درصدی درآمد تبلیغاتی توییتر و اعتراف ایلان ماسک به مشکلات اقتصادی ایلان ماسک اعلام کرد با کاهش 50 درصدی درآمد تبلیغاتی، جریان نقدی توییتر همچنان منفی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، ایلان ماسک روز شنبه گفت که جریان نقدی توییتر به دلیل کاهش تقریبا 50 درصدی درآمد تبلیغاتی و بدهی سنگین منفی باقی مانده است.

 

وی افزود که در ماه مارس (اسفند-فروردین) انتظار داشته که جریان نقدی تا ماه ژوئن(خرداد-تیر) مثبت شود.

 

ماسک در توییتی در پاسخ به پیشنهادات در مورد افزایش سرمایه گفت: «نیاز به رسیدن به جریان نقدی مثبت قبل از داشتن هر چیز دیگری است.»

 

این آخرین نشانه ای است که نشان می دهد اقدامات تهاجمی کاهش هزینه ها از زمانی که ماسک توییتر را در اکتبر(آبان) تصاحب کرد، به تنهایی برای مثبت کردن جریان نقدی توییتر کافی نیست و درآمد تبلیغات توییتر طبق مصاحبه آوریل ماسک (فروردین-اردیبهش) و اظهاراتش مبنی بر بازگشت اکثر تبلیغ کنندگان به سایت، بهبود نیافته است.

 

پس از اخراج هزاران کارمند و کاهش صورت‌حساب‌های خدمات ابری، ماسک گفته بود که هزینه‌های غیر بدهی خود را از 4.5 میلیارد دلار پیش‌بینی شده در سال 2023 به 1.5 میلیارد دلار کاهش داده است. توییتر همچنین به دلیل بدهی با پرداخت سود سالانه حدود 1.5 میلیارد دلار مواجه است.

 

مشخص نیست که ماسک با کاهش 50 درصدی درآمد تبلیغاتی به چه بازه زمانی اشاره کرده است. او گفته است که توییتر در مسیر رسیدن به درآمد 3 میلیارد دلاری در سال 2023 قرار دارد که در سال 2021مبلغ 5.1 میلیارد دلار کاهش یافته است.

 

توییتر به دلیل تعدیل محتوای ضعیف مورد انتقاد قرار گرفته است و به دنبال آن تعداد زیادی از تبلیغ‌کنندگان که نمی‌خواستند تبلیغاتشان در کنار محتوای نامناسب ظاهر شود، فرار کردند.

 

استخدام لیندا یاکارینو، مدیر تبلیغات سابق ان بی سی یونیورسال به عنوان مدیر عامل، نشان داد که فروش تبلیغات برای توییتر در اولویت است، حتی اگر برای افزایش درآمد اشتراک کار کند.

 

یاکارینو در اوایل ژوئن (خرداد) کار خود را در توییتر آغاز کرد و به سرمایه‌گذاران گفته است که توییتر قصد دارد بر روی ویدئو و مشارکت تجاری تمرکز کند و در حال مذاکره با شخصیت‌های سیاسی و ناشران خبری و رسانه‌ای است.

 

روز پنجشنبه، توییتر اعلام کرد که تولیدکنندگان محتوای منتخب واجد شرایط دریافت بخشی از درآمد تبلیغاتی هستند که این شرکت در تلاش برای جذب تولیدکنندگان بیشتر محتوا به سایت کسب می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار